Een design gaat verder
dan alleen een mooi plaatje

Content design

Content design draait om het creëren van een visueel aantrekkelijk communicatiemiddel dat jouw ideale doelgroep aanspreekt. Dit gaat verder dan alleen een mooi plaatje.

Hierbij is het belangrijk dat jouw eigen visuele identiteit sterk naar voren komt, zodat de doelgroep jouw content direct gaat herkennen.  Dit wordt gedaan door een samenstelling van vormen, kleuren en lettertypes. Maar net zo belangrijk is dat de content een logische, overzichtelijke en scanbare uitstraling heeft.

Mijn design stijl

Mijn stijl is clean, overzichtelijk en houd altijd het doel van het communicatiemiddel in mijn achterhoofd. Voordat ik ga ontwerpen vraag ik altijd door naar de wensen, het doel en de doelgroep die je wil aanspreken. Bij mij vind je geen overbodige tekst of elementen om het verder nog op te leuken als het geen toegevoegde waarde heeft. Een ontwerp moet vóór je werken, dus zo min mogelijk ruis. Benieuwd naar werk van mij? Stuur me een berichtje, dan stuur ik je recentelijk werk van mij toe.

Soorten content design

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, ik som er een aantal voor je op: infographics, websites, folders, brochures, posters, presentatie templates, e-books, mail templates, social media templates, etc.

Als bedrijf wil jij

Wat opdrachtgevers over mij zeggen

Jacqueline

Basisschool de Touwladder

“Roos heeft voor ons portfoliomappen ontworpen. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze vraag, en dit omgezet in een prachtig ontwerp, professioneel en toch ook met een uitstraling waar kinderen van een basisschool zich in herkennen. Echt top!”

Eline

Tekst bij Eline

“Roos heeft mij enorm vooruit geholpen bij een grafische opdracht. Ze is professioneel, maakt meteen tijd voor je en geeft deskundig advies tijdens het ontwerpproces. Ze heeft oog voor grafisch ontwerp, de essentie van een boodschap en luistert naar de vraag, zodat je samen tot een meer dan passend eindresultaat komt. Dat werkt hartstikke fijn!”

Mandy

Basisschool Sint Lambertus

“Roos heeft ons erg goed geholpen met het nieuwe design van de rapporten van onze leerlingen op de basisschool. Ze heeft de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en hierin ook mee te denken. Het contact heb ik als erg positief ervaren. Ook met de resultaten zijn wij dik tevreden!”

Gratis e-book

Nooit meer zonder content inspiratie

Laten we kennismaken

Bellen

06 114 225 34

Mailen

info@roosvdoord.nl

WhatsApp

06 114 225 34

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje