Houd jij je als ondernemer liever bezig met werkzaamheden waar jij goed in bent? Ik ook!

Alles onder één dak

Door mijn brede interesses en kennis kan ik je op alle marketing communicatie vlakken een oplossing bieden. 

Zichtbaar zijn via social media is momenteel niet meer weg te denken. Om dit goed te doen is het belangrijk dat het gericht is op jouw doelen en doelgroep. Hulp nodig? Ik help je hier graag bij. Dit kan door middel van het beheren van je kanalen, contentkalender uitschrijven of een advertentie campagne starten. Bekijk mijn social media pakketten.

Wat heb je nodig? Krantenadvertentie, flyer, posters, brochure, banners, menukaart, verpakkingen, visitekaartjes, prijslijst, relatiegeschenken, of iets anders. 
Jij vraagt ik draai, voor zowel digitaal als drukwerk.

Heb je nog geen bestaande huisstijl of logo? Geen probleem, dan maken we die toch! Geen hatseflats werk, ik kijk altijd naar de doelgroep en doelstellingen voor het beste resultaat.

Even googelen! Hoe vaak hoor je dat jezelf zeggen? Wanneer mensen toevallig jouw dienst of product gaan googelen wil je natuurlijk dat zij jou vinden. Laat je website optimaliseren, hierdoor creëer je een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in Google. Zo zal het bezoekersaantal stijgen en dus ook je omzet.

Wil je liever zelf aan de slag? Doe de websiteanalyse en krijg een uitgebreid analyserapport over jouw website.

In een paar seconden moet je een bezoeker zien te overtuigen om op je website te blijven. Maar waar kijkt die bezoeker precies naar? Door dit goed in te richten zal de bezoeker zijn weg vinden op jouw website en tot actie overgaan. Ik kijk graag met een kritische blik naar jouw website. Vanuit daar kijken we verder naar de vervolgstappen die nodig zijn om de gewenste successen te behalen.

Contentmanagement
Het creëren, beheren en publiceren van content vergt aandacht en kennis. Wil je tijd besparen en kwaliteit leveren? Uitbesteden van contentmanagement is dan een goede optie.

Websiteanalyse
Wil je liever zelf aan de slag? Doe de websiteanalyse en krijg een uitgebreid analyserapport over jouw website.

Op zoek naar een kracht voor een tijdelijke functie? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of we een match zijn.

Het is onder andere erg belangrijk om te weten waar je voor staat, welke boodschap je over wilt brengen, wie jouw doelgroep is en hoe je ze kan bereiken en overtuigen. Dit zijn een paar belangrijke facetten waardoor je gericht de marketing en communicatie kan uitzetten. Ik duik graag in jouw bedrijf voor het beste advies.

Laten we kennismaken

Bellen

06 114 225 34

Mailen

info@roosvdoord.nl

WhatsApp

06 114 225 34

Stuur een berichtje

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Waar kan ik je mee helpen?
Hoi! 👋 Waar kan ik je mee helpen?