Houd jij je als ondernemer liever bezig met werkzaamheden waar jij goed in bent? Ik ook!

Alleskunner binnen contentmarketing

Als contentspecialist kan ik je door mijn brede interesses en skills helpen met de volledige contentcreatie. Unieke content gebaseerd op jouw doelen en doelgroep.  

Contentmarketing is populairder dan ooit. Dit komt doordat contentmarketing vaak beter werkt dan andere vormen van marketing. De reden hierachter is dat mensen zelf op zoek gaan naar waardevolle content, denk aan Google of social media. Dit in tegenstelling tot betaalde advertenties, deze worden vaak liever vermeden.

Contentmarketing diensten

Social media

Creëer aandacht en autoriteit bij jouw ideale doelgroep met social media. Dit kan alleen van toegevoegde waarde zijn met écht unieke content.

SEO optimalisatie

Scoor hoger in Google met SEO content optimalisatie en word online beter gevonden door jouw potentiële klanten. Door te weten waar jouw doelgroep op zoekt en dit toe te passen op jouw website, blijf jij de concurrentie voor.

Content design

Welke communicatiemiddelen heeft jouw bedrijf nodig om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen? Een ijzersterke visuele identiteit gaat verder dan alleen ‘een mooi plaatje’.

Website

Het doelgericht creëren, beheren en publiceren van content vergt aandacht en kennis. Wil je tijd besparen en kwaliteit leveren? Dan is uitbesteden van contentmarketing voor jouw website een goede optie. 

Gratis e-book

Nooit meer zonder content inspiratie

Laten we kennismaken

Bellen

06 114 225 34

Mailen

info@roosvdoord.nl

WhatsApp

06 114 225 34

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje