Wil jij meer klanten krijgen met contentmarketing, maar weet je niet hoe?

Stop met “ik doe maar wat” en behaal meer omzet met doelgerichte contentmarketing. Schieten met losse flodders en posten om het posten is doodzonde. 

Vergroot jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid bij jouw ideale doelgroep door interessante content te bieden. Hierdoor zal jouw omzet stijgen.

Hoe? In mijn online cursus ontwikkel jij, stap voor stap een contentstrategie. Zo weet jij precies hoe je planmatig jouw ideale doelgroep kan bereiken en ze niet meer om jou heen kunnen.

Jij herkent jezelf in één van de volgende punten

Je hebt geen verstand van contentmarketing, waardoor je ook niet weet waar je moet beginnen?

Je hebt niet genoeg volgers of naamsbekendheid?

Vaak heb je geen of niet voldoende content inspiratie?

Je weet niet precies hoe je jouw doelgroep moet aanspreken en interesseren in jouw product of dienst?

Je hebt weinig tijd om veel werk te besteden aan contentmarketing?

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg, aldus Einstein.
Dus, waar wacht je nog op? Let's go!

Jouw kick-ass contentstrategie

Contentmarketing is populairder dan ooit. Dit komt doordat contentmarketing vaak beter werkt dan andere vormen van marketing. De reden hierachter is dat mensen zelf op zoek gaan naar waardevolle content, denk aan Google of social media. Dit in tegenstelling tot betaalde advertenties, deze worden vaak liever vermeden.

Met het juiste fundament weet jij precies wat je kan doen om jouw struggles direct van tafel te schuiven. Met een kick-ass contentstrategie kan jij eindelijk jouw bedrijfsdoelstellingen gaan halen, zoals het behalen van meer omzet.

Hoe dan? Dat leer je allemaal in mijn online cursus: kick-ass contentstrategie.

Contentspecialist
Roos van den Oord

Als nuchtere Brabander help ik ondernemers door persoonlijk zorg te dragen voor de contentcreatie gebaseerd op een contentstrategie. 

Dit doe ik door unieke content te maken dat bijdraagt aan het behalen van groei en doelstellingen. Altijd met een heldere kijk en betrokken aanpak.

Ervaring

Ik ben al 7 jaar werkzaam in de marketing branche. Sinds 2019 ben ik gestart met mijn eigen mijn bedrijf. Eenmaal mijn zinnen ergens op gezet, dan ga ik ervoor. En daar ben ik stiekem best trots op. 

Overladen met creatieve ideeën help ik ondernemers met groeien door online zichtbaarheid. Groei in omzet, naamsbekendheid of met een professionele uitstraling.

Achtergrond

Vanaf 2012 heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om kennis en vaardigheden binnen het marketingvak onder de knie te krijgen en te optimaliseren. Ik ben allround opgeleid met een specialisme in content marketing. 

Mijn ervaring en skills heb ik samengevat in deze cursus. Zo kunnen  ondernemers op een laagdrempelige manier ook echt stappen maken met content marketing.

Met een ijzersterke online contentstrategie wordt contentmarketing kinderspel

Wat opdrachtgevers over mij zeggen

Omdat ik deze cursus voor het eerst aanbied met een pilot kan ik hier geen referenties over laten zien.
Wel kan ik referenties laten zien over mijn huidige klanten.

Lionel

Social Supporter

“Het is fijn samenwerken met Roos. We maken enorme stappen met onze social media en we hebben er nauwelijks werk aan.”

Kim

Lion Event Support

“Zo fijn om met Roos samen te werken. Ondanks dat wij vaak erg druk zijn en weinig tijd hebben om haar input te geven om bijv social media bij te werken weet ze toch altijd de juiste tone of voice te pakken en er goede content op te plaatsen.”

Miguel

Merkator

“Roos verzorgt voor onze IT producten (apps en applicaties met een kaart) een frisse blik op marketing en creëert daarbij onze nieuwe huisstijl en logo’s. Ook verzorgt Roos elke week voor ons stipt op tijd een fraaie LinkedIn post We zijn daarom ook heel tevreden!”

Stel jezelf eens voor

Je weet precies hoe jij doelgericht contentmarketing kan inzetten voor het behalen van meer omzet en doelstellingen

Je krijgt meer volgers en een grotere naamsbekendheid

Je weet met welke tools je content kan maken en inplannen

Je loopt over van content inspiratie waar jij jouw doelgroep mee kan inspireren en activeren om bij jou te kopen.

Je weet precies hoe, waar en wanneer jij jouw doelgroep kan bereiken met jouw eigen unieke content.

Met een eigen contentplanning scheelt het jou enorm veel tijd en werk jij moeiteloos en snel content uit.

De oplossing was nog nooit zo gemakkelijk

Gooi jouw struggles voorgoed overboord. Alles begint bij een sterke basis. Ontwikkel nu je eigen kick-ass contentstrategie. Dit doe je door het volgen van mijn online cursus.

Stap voor stap werk jij jouw kick-ass contentstrategie uit. Dit met een helder stappenplan, praktische tips, voorbeelden en feedback op de stappen die je zet. Met dit sterke fundament weet je precies hoe jij jouw contentmarketing doelgericht kan inzetten om een hogere omzet te behalen.

Een eenmalige investering die je dubbel en dwars terugverdient door de groei van jouw bedrijf. Waar wacht je nog op?

Let op! Omdat het een pilot cursus is doe ik eenmalige een speciale aanbieding met 70% korting.
Er zijn maximaal 5 plekken beschikbaar. Vol is vol!

Dit is wat je allemaal krijgt

Alle modules op een rijtje

Voordat je van start gaat met het maken van een kick-ass contentstrategie is het belangrijk dat je weet wat je aan doen bent en wat contentmarketing inhoudt. Alle ins en outs die jij moet weten als ondernemers worden tijdens deze module besproken.

Zonder een doel doe je maar wat. Het is dus belangrijk om eerst duidelijk te hebben wat wil jij bereiken met contentmarketing. Aan de hand van oefeningen en voorbeelden kan jij verschillende doelen realistisch en helder krijgen.

Wat doet jouw bedrijf of merk en waarom zouden mensen nou bij jou willen kopen? In deze module specificeren dit volledig uit zodat jij een duidelijk verhaal hebt. Jouw bedrijf is uniek, altijd!

Hoe maak je nou interessante content voor jouw ideale doelgroep? Nou, door ze donders goed te kennen! Content maak je voor jouw ideale doelgroep. Maar wie zijn dat eigenlijk? In deze module gaan we met handige oefeningen de diepte in en krijg jij inzichten die je eerder nog niet wist.

Door onderzoek te doen op welk medium jouw potentiële klanten zitten krijg je focus. In deze module vertel ik je precies hoe je dit onderzoek goed doet, zodat jij je kan richten op de krachtigste kanalen voor jouw doelgroep.

Alle modules komen samen in de strategische contentplanning. Jouw doelen, business, doelgroep en de daarbij horende kanalen worden hierin samen gesmolten tot een strategische contentplanning. In de module leg ik je stap voor stap uit hoe jij dit goed in elkaar kan zetten.

Als je planning staat moet de content ontwikkeld gaan worden. In deze module vertel ik je de geheimen hoe jij jouw content creatie kan laten slagen en hoe jij enorm veel tijd kan besparen met het ontwikkelen van content. 

Meten is weten. Je hebt in module 2 realistische doelen gesteld. Om te weten of je op de goede weg zit is het cruciaal om te meten of jouw resultaten behaald worden en bij te sturen. Je krijgt in deze module handvaten om dit zo goed mogelijk te kunnen doen.

Na het volgen van deze online cursus

Eenmalige investering in jouw bedrijf,
voor de rest van jouw leven waardevol

Een eenmalige investering die je dubbel en dwars terugverdient. Niet alleen door meer omzet te behalen, maar ook omdat je het in eigen beheer houdt. 

 Jouw kick-ass contentstrategie wacht op jouw. Waar wacht je nog op?

Tijdelijke pilot aanbieding €275 ipv €897

Voordelen en voorwaarden

  • Je krijgt meer dan 70% korting op de huidige prijs
  • Er zijn maximaal 5 plekken beschikbaar. Vol is vol.
  • Tijdens de pilot vraag ik ook om feedback bij de curisten om mijn online cursus nog beter te kunnen maken
  • De cursus start wanneer de pilot vol zit. Iedere week komt er een module beschikbaar. Je kan de cursus alsnog op eigen tempo uitvoeren.

Bonussen

Template
contentplanning

t.w.v. €50 euro

Inhakers
kalender

t.w.v. €50 euro

Veelgestelde vragen

Dat is zeker geen probleem. Tijdens de cursus leg ik alle stappen uitgebreid uit met handige voorbeelden. Wel is het fijn als je beschikt over een website en/of social media kanaal.

Deze cursus is bedoeld voor ondernemers die zelf aan de slag willen met hun contentmarketing. Het maakt voor deze cursus niet uit of je al bezig bent met contentmarketing of dat je ermee wil gaan starten.

Deze cursus is niet voor jou als je al werkt met een contentstrategie en precies weet wat je doet.

Je mag de cursus op eigen tempo volgen. De cursus duurt gemiddeld 2 maanden. Iedere week komt er een nieuwe module online. Je mag zelf kiezen wanneer je de modules behandeld. Wacht je tot er meerdere modules beschikbaar zijn of werk je 1 module per week uit. Dat is helemaal aan jou. Omdat het een pilot versie is kan je er maximaal 3 maanden over doen.

Je mag de cursus op eigen tempo volgen. De cursus duurt gemiddeld 2 maanden. Iedere week komt er een nieuwe module online. Je mag zelf kiezen wanneer je de modules behandeld. Wacht je tot er meerdere modules beschikbaar zijn of werk je 1 module per week uit. Dat is helemaal aan jou. Omdat het een pilot versie is kan je er maximaal 3 maanden over doen.

Je weet dat contentmarketing belangrijk is, daarom zit je ook op deze pagina. Ik zou deze kans dan ook zeker pakken. Omdat de cursus op eigen tempo te volgen is, is kan je zelf een goed moment creëren. Iedere week krijg je 1 module, je kan wachten tot alle modules beschikbaar zijn of iedere week 1 module maken. Zo kan jij het beste moment kiezen om hiermee aan de slag te gaan. En wanneer je de contentstrategie eenmaal hebt dan kan jij tijd efficiënt en doelgericht gaan werken met contentmarketing.

Ik ben er van overtuigd dat deze cursus jou als ondernemer verder gaat helpen om jouw bedrijf online te laten groeien.

Wanneer je alle opdrachten hebt afgerond en van mening bent dat je helemaal niks van deze online cursus hebt geleerd of je iets heeft opgeleverd, krijg jij je geld terug.

Als ondernemer kan je de BTW aftrekken en het gehele bedrag als zakelijke kosten opvoeren.

Ben je een particulier? Dan kan je deze online cursus als opleidingskosten invoeren bij je IB-aangifte. De mail die jij krijgt is jouw betaalbewijs en kan je gebruiken als factuur.

Eind april begin mei start de cursus. Dit is afhankelijk van wanneer de cursus vol zit. Met 5 cursisten zit de groep vol. Wanneer je jezelf hebt aangemeld houd ik je hiervan op de hoogte. Je kan de cursus op eigen tempo individueel volgen.

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje