Aangenaam, zullen we samen
groeien naar een niveau hoger?

Wie is Roos


Als nuchtere Brabander help ik ondernemers door persoonlijk zorg te dragen voor de content marketing. Dat doe ik grotendeels “on the road” vanuit mijn camper. Overladen met creatieve ideeën ontwikkel ik unieke content. Dat doe ik met een contentstrategie als basis. Zo kunnen de gestelde doelstellingen en groei doelgericht worden bereikt. Altijd met een heldere kijk en betrokken aanpak.

Achtergrond info

Sinds 2012 heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden binnen het marketingvak te verbeteren en te optimaliseren. Ik heb ontdekt dat je vooral leert door gewoon te doen en van de fouten die je maakt. Zoals ze dat mooi zeggen: learning by doing. Mijn ontwikkeling heeft zich breed uitgestrekt met een specialisatie in contentmarketing.

Na 5 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, zowel op een marketing- en communicatieafdeling als bij een marketingbureau, heb ik in 2019 de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te richten.

Benieuwd naar mijn opleidingen en cursussen, ga naar mijn LinkedIn-pagina.

Ondernemend typetje

Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben altijd al ondernemend geweest met verschillende hobby handeltjes, inkoop verkoop verhaaltjes en een studentenonderneming. Ik ben sinds 2019 actief met mijn bedrijf. Eenmaal mijn zinnen ergens op gezet, dan ga ik ervoor. En daar ben ik stiekem ook best trots op. 

Creatief en doelgericht werk

Overladen met creatieve ideeën help ik bedrijven met groeien door online zichtbaarheid. Groei in omzet, naamsbekendheid en een professionele uitstraling.

Heb jij het gevoel dat je maar wat doet, geen idee hebt waarover je moet vertellen of niet weet hoe je online zichtbaar wordt bij jouw doelgroep? Daar weet ik wel raad mee!

Ik houd van korte lijntje en doorwerken. Ik doe dus niet aan blabla-marketing verhaaltjes. Weet wel dat samenwerken niet alleen inzet van mijn kant vraagt, maar ook van jouw kant. Zo kunnen we samen tot het beste resultaat komen.

Random feitjes over mij

Plan een gratis
contentstrategie call

Met content marketing kan jij potentiële klanten bereiken, aan je binden, omzetten tot klant en behouden. 

Waar liggen jouw kansen op het gebied van content? Dit bespreken we tijdens deze gratis contentstrategie call.

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje