Aangenaam, zullen we samen
groeien naar een niveau hoger?

Wie is Roos


Als nuchtere Brabander help ik ondernemers door persoonlijk zorg te dragen voor de content marketing. Dat doe ik grotendeels “on the road” vanuit mijn camper. Overladen met creatieve ideeën ontwikkel ik unieke content. Dat doe ik met een contentstrategie als basis. Zo kunnen de gestelde doelstellingen en groei doelgericht worden bereikt. Altijd met een heldere kijk en betrokken aanpak.

Achtergrond info

Vanaf 2012 heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om kennis en vaardigheden binnen het marketingvak onder de knie te krijgen en te optimaliseren. Ik ben allround opgeleid met een specialisme in content marketing. Bekijk het actuele lijstje met opleidingen en cursussen op mijn LinkedIn-pagina 

Ondernemend typetje

Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben altijd al ondernemend geweest met verschillende hobby handeltjes, inkoop verkoop verhaaltjes en een studentenonderneming. Ik ben sinds 2019 actief met mijn bedrijf. Eenmaal mijn zinnen ergens op gezet, dan ga ik ervoor. En daar ben ik stiekem best trots op. 

Creatief en doelgericht werk

Overladen met creatieve ideeën help ik bedrijven met groeien door online zichtbaarheid. Groei in omzet, naamsbekendheid en een professionele uitstraling.

Heb jij het gevoel dat je maar wat doet, geen idee hebt waarover je moet vertellen of niet weet hoe je online zichtbaar wordt bij jouw doelgroep? Daar weet ik wel raad mee!

Random feitjes over mij

Plan een gratis
contentstrategie call

Met content marketing kan jij potentiële klanten bereiken, aan je binden, omzetten tot klant en behouden. 

Waar liggen jouw kansen op het gebied van content? Dit bespreken we tijdens deze gratis contentstrategie call.

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje