Aangenaam, zullen we samen
groeien naar een niveau hoger?

Wie is Roos

Als nuchtere Brabander uit Veghel help ik ondernemers door persoonlijk zorg te dragen voor de contentcreatie gebaseerd op een contentstrategie. Dit doe ik door unieke content te maken dat bijdraagt aan het behalen van groei en jouw doelstellingen. Altijd met een heldere kijk en betrokken aanpak.

Achtergrond

De opleidingen media- en eventmanagement en HBO marketing communicatie en multimedia gevolgd. Allround opgeleid, met een sterke voorkeur voor contentmarketing,

Ondernemend

Ik mag mezelf ondertussen een echte ondernemer noemen. Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben altijd al ondernemend geweest met verschillende hobby handeltjes, inkoop verkoop verhaaltjes en een studentenonderneming.  Ik ben sinds 2019 actief met mijn bedrijf. Eenmaal mijn zinnen ergens op gezet, dan ga ik ervoor.

Creatief en doelgericht

Overladen met creatieve ideeën help ik bedrijven met groeien door online zichtbaarheid. Groei in omzet, naamsbekendheid of met een professionele uitstraling.

Heb jij het gevoel dat je maar wat doet, geen idee hebt waarover je moet vertellen of niet weet hoe je online zichtbaar wordt bij jouw doelgroep? Daar weet ik wel raad mee!

Vingerafdruk Roos van den Oord

Random feitjes over mij

Laten we kennismaken

Bellen

06 114 225 34

Mailen

info@roosvdoord.nl

WhatsApp

06 114 225 34

Stuur een berichtje

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje