Referenties

Bekijk hieronder wat opdrachtgevers over mij zeggen. Alle referenties bekijken? Klik op de button om naar mijn Google reviewpagina te gaan. 

Ook benieuwd welke social media kanalen in op het moment beheer? Stuur mij een berichtje, dan stuur ik je een actueel overzicht.

Jeroen

Hobrand

“Werk nu iets meer dan een jaar met Roos als contentspecialist voor verschillende projecten. Roos is meedenkend, accuraat en een creatieve uitkomst is gegarandeerd. Daarbuiten is professionele aanpak zeker iets wat ook geprezen mag worden. Doelen worden gehaald en binnen een gevraagd tijdspas. Zou Roos dus zeker adviseren wanneer extra content of opmaak nodig is op marketing gebied.”

Lionel

Social Supporter

“Het is fijn samenwerken met Roos. We maken enorme stappen met onze social media en we hebben er nauwelijks werk aan.”

Jeffrey

FinBuddy

“Ik ervaar het samenwerken met Roos voor blogs & SEO als erg fijn. Ze denkt actief mee in het verbeteren van je contentkanalen en komt met goede verbetervoorstellen. Ook schrijft ze leuke en informatieve blogs van goede kwaliteit.”

Kim

Lion Event Support

“Zo fijn om met Roos samen te werken. Ondanks dat wij vaak erg druk zijn en weinig tijd hebben om haar input te geven om bijv social media bij te werken weet ze toch altijd de juiste tone of voice te pakken en er goede content op te plaatsen.”

Bas

Grip op Online

“De afgelopen maanden hebben wij een aantal opdrachten opgepakt met Roos. Roos houdt zich hierbij gehouden aan alle afspraken die er op voorhand worden gemaakt. Ze levert de opdrachten op tijd aan en zorgt ervoor dat deze ook naar alle tevredenheid opgeleverd worden. Zeker een aanrader!”

Kevin

The Sleeping Agency

“Roos heeft ons bijgestaan in het begin van onze online marketing verhaal. Waar wij erg zoekende waren en zij ons advies heeft kunnen geven en bij heeft kunnen springen waar nodig. Roos komt al haar gemaakte afspraken na en werkt erg zorgvuldig. Content marketing is helemaal haar ding en ik zou haar dan ook zeker aanbevelen.”

Bregje

Cultuur Haven Veghel

“Bij Cultuur Haven Veghel werken wij geregeld samen met Roos in uiteenlopende communicatie-projecten. Door haar expertise en kundigheid weet Roos ons goed te adviseren en onze ideeën op de juiste manier te vertalen naar communicatie-uitingen. Roos heeft bovendien een prettige manier van communiceren en zij stelt zich flexibel op. Dat maakt het extra fijn om met haar samen te werken.”

Miguel

Merkator

“Roos verzorgt voor onze IT producten (apps en applicaties met een kaart) een frisse blik op marketing en creëert daarbij onze nieuwe huisstijl en logo’s. Ook verzorgt Roos elke week voor ons stipt op tijd een fraai LinkedIn post We zijn daarom ook heel tevreden!”

Willem

Lion Event Support

“Roos is de stok achter onze communicatie deur. Wij leveren input, dit wordt vervolgens verpakt in een goed verhaal, mooie lay-out op de juiste manier én de juiste richting uitgezet op de juiste kanalen. Ik zou niet meer zonder Roos kunnen en willen. Laat het aan de professional over, zodat je jezelf kan concentreren op je eigen werk.”

Barbara

Qwinq

“Van Roos krijg je nog eens goede energie! Ze zit ons achter de broek aan voor berichten, bekijkt ze met een nuchtere blik, gooit onze eigen Qwinqslag erover, vervolgens haar eigen ‘Roos’-sausje en klaar is weer een goed bericht. We zijn erg blij met het werk dat Roos Qwinq uit handen neemt.”

Karlijn

Your Strategeeks

“Ik werk al enige tijd super fijn samen met Roos! Zij vult mij perfect aan m.b.t. de uitvoering van verschillende marketing activiteiten. Roos komt beloftes na en denkt mee.”

Froukje

Lightbulb Insights

“Roos heeft mijn wensen heel goed weten te vertalen in zowel een mooi logo als een passende website. Enorm blij mee! En ze biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor haar diensten.”

Opdrachtgevers

Plan een gratis
contentstrategie call

Met contentmarketing kan jij potentiële klanten bereiken, aan je binden, omzetten tot klant en behouden. 

Waar liggen jouw kansen op het gebied van content? Dit bespreken we tijdens deze gratis contentstrategie call.

Referentie over contentstrategie call

Marian

Verhaaltjes Enzo

Gezellig gesprek, goede tips, moed ingesproken en gelijk aan het werk gezet. 

Nooit meer zonder content inspiratie

Bericht sturen
1
Hoi! 👋 Stuur mij een appje
Hoi! 👋 Stuur mij een appje