houd jij je als ondernemer liever bezig met taken
waar jij goed in bent? ik ook!

alles onder één dak

Door mijn brede interesses en kennis kan ik je op alle marketing communicatie vlakken een oplossingen bieden. 

Zichtbaar zijn via social media is momenteel niet meer weg te denken. Om dit goed te doen is het belangrijk dat het gericht is op jouw doelen en doelgroep. Hulp nodig? Ik help je hier graag bij. Dit kan doormiddel van het beheren van je kanalen, contentkalender uitschrijven of een advertentie campagne starten.

Wat heb je nodig? Krantenadvertentie, flyer, posters, brochure, banners, menukaart, verpakkingen, visitekaartjes, prijslijst, relatiegeschenken noem maar op. Jij vraagt ik draai, voor zowel digitaal als drukwerk.

Heb je nog geen bestaande huisstijl of logo? Geen probleem, dan maken we die toch! Geen hatseflats werk, ik kijk altijd naar de doelgroep en doelstellingen voor het beste resultaat.

Even googelen! Hoe vaak hoor je dat jezelf zeggen? Wanneer mensen toevallig jouw dienst of product gaan googelen wil je natuurlijk dat zij jou vinden. Laat je website optimaliseren, hierdoor creëer je een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in Google. Zo zal het bezoekers aantal stijgen en dus ook je conversie.

Is jouw website nog wel actueel in zijn functioneren, tekst en beeld? Heeft jouw website een paar wijzigingen nodig of een hele make-over? Ik kijk graag met een kritische blik naar jouw website om hier het beste uit te halen.

Kost het up to date houden van je website te veel tijd. Ik verlicht je graag met de contentmanagement van je website.

Wil je een (bedrijfs)evenement gaan organiseren? Laat mij je ontzorgen door de complete promotie van je event te dragen. Denk hierbij aan logo, poster, social media, eigen event website, timetable offline/online reclame, kaartverkoop, aankleding etc.

Of het nu gaat om bestaande webteksten, nieuwsbrieven, persberichten of blogsposts. Bereik jouw doelgroep met de juiste tone of voice. 

Foto’s van personeel, artikelen of eigen beeldmateriaal voor in je brochure, website of social media. Met mijn camera schiet ik altijd raak!

Het is onder andere erg belangrijk om te weten waar je voor staat, welke boodschap je over wilt brengen, wie jouw doelgroep is en hoe je ze kan bereiken en overtuigen. Dit zijn een paar belangrijke facetten waardoor je gericht de marketing en communicatie kan uitzetten. Ik duik graag in jouw bedrijf voor het beste advies.